TopMenu

Over ons

Gudu Jewels is een webshop met verfijnde handgemaakte trendy sieraden. Wij ontwerpen en maken elke sieraad zelf en met regelmaat bedenken we nieuwe creaties. Onze collectie bestaat uit armbanden, kettingen, ringen en oorbellen voor dames en armbanden voor heren.

De zelf ontworpen en handgemaakte sieraden van Gudu Jewels zijn geïnspireerd door de Boho stijl. Deze stijl straalt eigenheid, individualiteit en romantiek uit. Dit is terug te zien zien in het gebruik van warme aardse tinten gemixt met uitgesproken kleuren. Daarnaast worden verschillende materialen gebruikt zoals halfedelsteen, Tsjechisch glas, Grieks keramiek, schelp, leer, zijde hout en diverse metalen. Onze materialen zijn met de grootste zorg uitgezocht en zijn van hoge kwaliteit.

Eigenlijk heeft deze stijl alles te maken met het vinden van jouw individualiteit. Met de sieraden van Gudu Jewels kan jij jouw individuele trendy look creëren.

We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent over jouw gekochte sieraden. Mocht een aangekocht sieraad toch niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoen, dan kun je het terug sturen, ruilen of het laten aanpassen naar jouw smaak.

Veel shop plezier!
Gudu Jewels