TopMenu

Reparaties en klachten

De garantietermijn van al onze sieraden is 6 maanden. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Reparaties sieraden

Wij repareren alle sieraden die bij ons zijn gekocht. Mocht de garantietermijn verlopen zijn dan kunnen wij in overleg het sieraad ook voor je repareren. Neem dan dus van te voren contact met ons op. Als je een sieraad opstuurt ter reparatie download dan hier het reparatieformulier (PDF). Voeg dit ingevulde formulier vervolgens toe aan het op te sturen pakket. Vervolgens kun je het pakket verzenden naar ons retour adres.

Retour adres:
GuduJewels.nl
Laan van Wateringse Veld 859
2548 BP Den Haag

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat GudeJewels.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap indien mogelijk om een 3S-nummer en bewaar deze goed.

Klachten

Indien je een klacht hebt over een product dat je hebt gekocht, of over onze dienstverlening, verzoeken wij je om dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Je kunt dit doen door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen. Omschrijf duidelijk de klacht en vermeld hierbij het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum. Binnen 7 dagen berichten wij je over de afhandeling van je klacht.

E-mail: info@gudujewels.nl
Telefoon: +31 (0)70 7610781